Kdopak z nás je bez viny
a nepíše kraviny
to jsem celý já a vy
na chodníku bez slávy
Kdo rýmuje banálně
nemá přístup do spálně
žen a dívek se vkusem
i když dáte lebku sem
žádný Shakespeare neleze
boj, co nemá vítěze
to je úděl pisálka
virtuální neválka
o nezralé výplody
kdepak zázrak přírody
drama v lžičce od čaje
kdo uteče, vyhraje