Přiznání V.
Anotace: Další z cyklu...
Přiznání V.
Chtěla bych svobodnější svět
Chtěla bych se dávat
ano já bych to stále chtěla a
nezajímá mě kdo tě právě miluje
kouří tvoje nihilistický péro
chtěla bych se dávat celá celá i se svými
hříšnými myšlenkami zlým já
a hloupými naivními představami
o životě a morálce
a vlhkou kundou mám strach že
mě celou nikdo nechce
celou celičkou
hříšnou prohnilou bytost!
Přečteno 566x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, nebech, Marco, Jan Hrábě
Komentáře (2)
Komentujících (2)