sako nítě roní
a přesto
chovají tě
mě nebo jí
oni
v bavlněných hnízdech
pod oblohou z ticha
hruď se chvěje
když vzrušením dýchá
tělo bílé
z kraje noci
vzal jsem ssebou
prestiž
dobrej pocit
snad abych slušel
pro oči davu
až mi to sečtou
na popravu
půjdu sám
tak zatím z jedné
poloviny strachu
odmítám myslet
na tu špetku prachu
do očí co mi
vehnal vítr vinou
řek zlomených
co si v čase plynou
a žádná z nich peřejí
dávno se neleká
omývá ode dna všechen čas člověka