když světlo ztratí poesii
bůh vězí ve věčnosti
transfuze alkoholu
přímo do mozku
království zamrzajících myšlenek
rozcestí na půli cesty
všechny prachy
za hodinu tepla
sny jsou zdarma
spánek nepřichází
aura zla
odradí zlo
úspěchy destrukce
věčné odhodlání
.
no prosím :-))) už jsem o tom u tebe jinde psal - beatníci jako vyšitý :D mňam
30.06.2013 18:30:59 | Aťan