Nemyslela jsem,
že mám ještě šanci...
A ani se mi nikdy nesnilo
jak moc se najdu v tanci...
Vždyť jsem jen
holka, co si nevěří,
co preventivně
stojí u dveří...
Byla.
Po celé dlouhé roky
se to změnit nedalo...
A jen já vím, nebýt tebe,
ani teď by se to nestalo.
Dík za ten čas,
i když byl krátký
a taky se už nedá
vrátit zpátky,
tak prostě byl.
Brečela jsem a vztekala se,
že nikdy nic hned mi nešlo,
pro moje „chci“ a tvé pochopení,
vždycky to v dobré zas přešlo.
Jak bývá to, je čas se loučit,
boty na čas dát do krabice,
vzpomínky zůstanou, no a já
vždycky už budu tanečnice.
To díky tobě.
Měj se krásně, kdekoliv budeš,
tiše teď jen zašeptám,
pa, ty skvělá učitelko,
pa Miško, zas vrať se nám.