Kolik mých pohledů na vás vězí ?
prosebných i radostných
vzteklých i očekávajících
letmých a orientačních
veselých
lhostejných
průběžných
zklamaných
překvapených
zadumaných
unavených
a
úlevných
hodiny v práci ?
konečně něco, co můžu číst! (pro ostatní bez urážky)
24.06.2013 04:34:08 | Já Esther Ruth
Pokud to můžeš číst o půl páté v práci tak to de ne? :-)
24.06.2013 14:31:42 | mikrojimbo
souhlas s Esther
P.S. souzním s tvojí větou na profilu: "Vždycky se najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to." :-)
30.06.2013 18:32:34 | Aťan