Anotace: Aneb Nic se básní nezmění...
Co si myslím o tvých básních?
Nejde říct v pěti verších
Ani slovních frázích.
Mít smysl pro nesmysl
A rozum ten nám nejspíš schází.
Básně jsou střípky skládání
Vzpomínek minulosti
Jen opilé noční bádání
O Sladké noci, příteli ze stínu
a sebelítost dosytosti.
Dva asociální případi
v depresivních fázích.
Názory básníka každého odradí
A slova zraňují
Rány jen další do srdce zasadí.
***
A tak to s těmi našimi básněmi bude dál.