Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Jedna z jednodušších, úsměvných. Opět předělávka starší básně, co se mi nezdála.
Sbírka: Andělské tváře
Světem dál
Ťap, ťap, ťap
si světem dál
ten malý, bezvýznamný chlap,
co kdekdo se mu smál.
To jeho snu,
každý se posmíval.
A kdekdo mu pak záviděl
i to, co neviděl.
Ťap, ťap, ťap
si světem dál
ten malý, samostatný chlap
co se nikdy nevzdal.
…
Vidiny svého snu
o jiném a lepším žití
s přátelstvím a láskou,
o životě ve štěstí.
Ťap, ťap, ťap
si
světem
dál.
Ten malý, bezvýznamný chlap.