prší
a ja vonku pod strechou
dopíjam druhé pivo
studenými prstami
prevraciam stránky
bukowskeho druhej zbierky
poslušný pes sedí mi pri nohách
a pri prvom blesku stiahne chvost
pozrie sa mi do očí
a ja si uvedomím
že sme ostali
jeden druhého chrániť
Dobrá voľba Buk...
Maj sa krásne Maliska :)
Nemáš eště jedno pivo?
Kudlák
14.08.2013 21:38:45 | kudlankaW