Anotace: ...mluví za sebe...
Žaludek zkroucený v osmičkách
nemohu dýchat
plakat
řvát...
Drtí mě vlastní pocit zrady
přitom
jsem to já,
kdo byl zabit hady.
Časy minulé jsou mi dražší než ty budoucí
vzpomínky trpké, sladké.
Pozornosti neuniknou
mé sivé ruce chladnoucí.
Bolí mne každý záchvěv struny
každý tón i zvuk.
Bolí i chůze v modrém lese,
když v dřevě skví se runy.
Žaludek zkroucený v osmičkách
už musím dýchat
plakat
řvát.
Kašlat na minulost!