u řeky
nechám řeku plynout
nechám stromy kvést
den s nocí nechám splynout
nechám cesty vést
nechám vrbu kanout
nechám hromy bít
čerstvé větry vanout
suchou zemi pít
nechám mladé zrát
staré nechám tlít
všemu budu rád
ve všem budu žít
Přečteno 547x
Tipy 12
Poslední tipující: danaska, Stín, Boscai, mikrojimbo, Robin Marnolli, Avola, Kaitlynn
Komentáře (8)
Komentujících (5)