Co dělat
když můj soubor není u tebe kompatibilní?
Tvoje Windowsy dlouze pátrají po vhodném programu
Výsledek samý error !
Přestože jsme ještě v síti
už raděj nic neposílám.
Tvoje disky se zadřely
procesor se zavařil
myš marně lechtá monitor
klávesnice nepomůže.
Což nevíš
jak se restartovat?
Konečně nový start
potíže trvají.
Voláš o pomoc vzdáleného přítele
všechny tvé programy podrobeny analýze
ani defragmentace nic nového nepřinesla.
Chce to aktivovat nástroje
a nastavit správně možnosti.
Prý se to radí
když ovládací panely
fungují jak mají.
Nevnímáš
jak ošklivý virus tě ovládá…
Co s tebou, příteli?
Příliš dlouho se s tebou trápím.
Ano…příliš dlouho se s tebou trápím!
!!!
???
Vyměním tě.
Taky mám s tímhle zkušenost, je to běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem. Přeju známým hodně sil.
10.09.2013 21:30:53 | iluzionistka
Ještě teď se nemůžu vzpamatovat z toho, že mi včera klekl harddisk a od dubna nemám zálohu, a teď takové čtení... Jindy tomu IT jazyku moc nehovím, ale teď je pro mě tak srozumitelný, jako nikdy... Obé je to bohužel neveselé, i když každé jinak... P.S. Taky mi hrozila kdysi výměna a kupodivu jsem se restartoval, přál bych to i Tvému příteli, je to pak velká úleva pro oba...
10.09.2013 19:37:51 | Amonasr
Omlouvám se, nejde o mého muže, pouze o naše známé. Připíšu to ještě do anotace.
10.09.2013 20:06:24 | Inna M.