Anotace: .
Ústřední topení
rozvádí
po našem domě
Teplo
Sedím u velkého stolu
který koupila máma
aby tam mohla sedávat
celá rodina
táta už nebydlí s mámou
Ústřední topení
rozvádí
po našem domě
Teplo
Je mi zima
Tak hřejivé a přitom mrazivé.Tak to bývá když se píše od srdce.
18.10.2013 15:48:35 | Jozef Bojanovský
Páni zajímavé :) a originální :)
Moc se ti to povedlo i uprava je skvělá :)
23.09.2013 19:42:27 | Tasha