Jedno plus
Kážeme tu o morálce
Jako po druhý válce
Konšelé i zahradníci
Ruku v ruce
Málem pojídají píci
Zhulený Magor
I Kentaur v rakvi
Nohama napříč Evropou
Zelené meze
A bobrý Jáchym
Rudé mýty
S námi zametou
Každičké svobodné ráno
Je PLUS….
Komentáře (2)
Komentujících (2)