Črepy
dnes ma rozbolela hlava
ako každé ráno
pozbierala som prázdne fľaše
a vyhodila von oknom
na chodník
po rozbitých črepinách
nikto nechodil
nikto nechcel byť zranený
a nikto ich nechcel odpratať
ľudia krútili nechápavo hlavami
a bordel obchádzali
veď
neboli to črepy
ich šťastného života
Přečteno 453x
Tipy 33
Poslední tipující: Koza, Robin Marnolli, Martinecka23, Holis, Skořicová princezna, kudlankaW, Favi, nebech, Sýkorka07, Wasabi, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)