V HLAVĚ, V SRDCI
Pan T. je tak milý,
aspoň pro tu pětiminutovou chvíli.
Jenže v hlavě mám pořád tebe, jen tebe.
Je tak dokonalý a usměvavý,
až se mi úžasem rty rozechvěly.
Jenže v srdci mám pořád tebe, jen tebe.
Podlamují se mi z něj kolena,
je to šílené a jsem zase zmatená.
Jenže všechno se točí kolem tebe, jen tebe.
Pořád tě mám v hlavě, v srdci, jen tebe...
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)