Anotace: Čtyři Češi denně spáchají sebevraždu a 40 se o ni pokusí. To říká studie Psychiatrického centra v Praze. Muži tímto stylem končí život 4x častěji než ženy.
V dětském pokoji
mých dcer
strkám kašpárkovi
hlavu do oprátky.
Dívám se na něj,
jak se radostně houpá.
Možná lascivními kašpařinami
smutek jen oddaluji.
Nevím.
.
Život je někdy kašparoidní až k nevydržení a ženy holt vydrží víc jak člověk.
Zajímavá.
02.03.2016 11:14:32 | mutil
Pokud máš zatím chuť pověsit jen hadrového kašpárka, je to eště dobrý. :O)
01.12.2013 08:42:43 | Tichá meluzína
teď tam visí sousedka ze 6. patra, ale Jana ji chce na vánoční svátky dát pryč.. že jsou to svátky pohody a míru či co..
01.12.2013 10:35:24 | Aťan
To znamená, že muži mají čtyřikrát méně šancí si spontálně zašu... zasouložit...:) a zbytek se o to ani nepokusí...:D - to k anotaci...
k básni - výjmečně mi to padlo do oka...:) líbí se mi to...:)
PS: dcerám raději nepřístupno :D
PS2: pokud by nějaké matematické výpočky neodpovídaly, ať se na mě kvůli tomu nikdo neobrací..:)
27.11.2013 18:37:07 | Favi