Ten smutek je tu pro mne vyjádřen jaksi elegantně,není to drásavé,to můžu.
A pak můžu slovenštinu,hlavně ústy,dělá mi dobře ji poslouchat.Dovi.Ji.
18.12.2013 19:24:26 | jitoush
Malisko tohle je snad nejkrásnější básnička co jsem od tebe kdy četla :-)
18.12.2013 19:08:27 | Aaliyan
je tolik slov, které by naplnily uši nevěřících... je tolik slov, které by uspokojily uši věřících... kdybych ale prozradil, že jsem mluvil s bohem, byla by to rozprava, kterou jsem tu vedl...?
ps: Jako první prorok se odvolávám na druhého, protože se přiznávám, že jsem pil s bohem ... :)
18.12.2013 18:17:11 | Favi