přišel jsi za mnou
přišel jsi za mnou
poslední anděli
proč lidé si neřeknou
to co mají
proč až když odchází
zašeptají...
přišel jsi za mnou
poslední anděli
v dotecích
v naslouchání
proč lidé si neřeknou
to co mají
proč až když odchází
...milovaní...
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: J's .., fijalka, Amonasr, jitoush
Komentáře (2)
Komentujících (2)