Anotace: není to žádné veledílo, ale líbí se mi ta myšlenka...
vím o tvých nočních můrách
znám lidi, kterým jsi ublížil
vím o bolesti, kterou stále strádáš
i o té, co už tě netíží
byla jsem každou vzpomínkou
na každé cestě zanechala stopy
vím všechno o štěstí, které sis vybojoval
o štěstí, které jsi propil
znám tě, nemohu tě nemilovat
jsi moje víra, můj odraz a můj stín
soudce, co chybuje stejně jako já
a tak má právo zbavit mě mých vin
víš o mých nočních můrách
znáš lidi, které jsem ranila až do krve
víš, že jsem dlouho neplakala
a to víc pak poprvé
jsi každičkou mou vzpomínkou
šel jsi každou cestou, po které šla já
víš, že často říkám: "Všechno je to v háji"
a ještě víc pak, že se to nějak dá
znáš mě, nemůžeš mě nemilovat
jsem tvůj osud psaný do mraků
maják čnící nad bouřícím oceánem
co září tvou vírou navzdor lijákům
Podléhám tiše
sebeklamu
že opravdu znám
tuhle dámu
Teď chce Ti říct ten
kdo snad tě zná
že tvá slova
jsou bezchybná
16.04.2014 20:28:45 | Madanik
Jde Ti to v 16.Ji.
07.01.2014 22:37:45 | jitoush
A mě se to líbí sakumpinkl. Je to krááása. Pěkně zraješ, je znát, že píšeš opravdu ráda. Za mě ST. :O)
07.01.2014 21:20:35 | Tichá meluzína