Anotace: věř mi, prosím
a i když to někdy tak nevypadá
a ty si myslíš, že jsem hloupá puberťácká slečna
chci říct, že se snažím ze všech sil
a že jsem doopravdy, vážně a pokorně vděčná
za všechno zlý i dobrý, co mě potkalo
a že miluju a odpouštím a pokouším se chápat
význam překážek, výmolů a pádů
na sto špatných aspoň jeden nápad
je dobrej, tak mě nesuď, nezatracuj
a hledej vlastní cestu, když se ti má nezdá
jsem možná naivní, ale stále věřím
že každýmu z lidí patří aspoň jedna hvězda
možná proto je vesmír nekonečný
aby každý děcko mohlo mít tu svoji svoji
vyroste, dospěje a snad jednou zjistí
že všechno ty pády
a bouračky
a karambóly
za to stojí
Přidej na originálnějších obrazech a vyvaruj se kýčům a frázím- vypadá to totiž, že je nemáš zapotřebí.
Oceňuju třeba první verš, pěknej vpád- výborně.
10.01.2014 15:34:33 | Nikotin
na to, jak jsi mladičká, jsou tvá dílka přemýšlivá a dospělá...těším se na další, abych viděl, jak pomalu rozpínáš křídla...
10.01.2014 13:51:05 | kamínek
nevím, jestli je někdy rozepnu :), ale někdy se toho už nemůžu dočkat
10.01.2014 13:54:31 | RyxiraAmyGinger
Fakt zjistí. A to můžeš zase věřit ty mě. ST :O)
09.01.2014 17:16:02 | Tichá meluzína