Už nejsem malá, abych věřila na pohádky
ty však...
ač si možná nechtěl...
Já s tebou začala věřit na rytíře na bílém koni
byl si princ, já princezna
a naše mělo být šťastně až do smrti.
Ty jsi ale odešel a bílého koně nechal pod mou věží.
No,alespoň bude co do párků.
Jo, slyšíte dobře!
Už nejsem malá a na pohádky nevěřím!