S bílou holí na chodníku
premýšlím kde hledáš sílu.
Klepneš sem a pak zas tady,
Tys můj hrdina, když víš si rady.
Řekni mi prosím o tom Tvém světu,
pro mě je černý, ale Ty jistě vídíš spostu květů.
Zavřu oči, hledajíc Tvou temnotu.
Ty a já jsme jsme spojením našich světů.