Práskl dveřmi
jako náhlá vychřice
do diáře si napsal
obyčejnou tužkou
co konec její
je nechutně okousaný
že v brzské době
ještě mrtvý nebude
jenže
cítil je uvnitř
ty všechny malé mrtvolky
......................................
a já se s láskou dívám
jak na jeho straně světa
hustě sněží