Matrace svinuty,
hlava a srdce už na cestách,
nohy jsou ještě brzděny časem,
ale ten je tak nepodstatný.
Letošní jaro přijde rázem,
mírná zima si o to říká
a trávy zase zavoní.
Spolu s omamným hlasem,
připoutá k sobě dálka člověka.
02.02.2014 22:59:50 | Tichá meluzína
ježek v kleci je proti tobě nula:))krásná nedělní chvilka poesie...o))
02.02.2014 19:57:43 | střelkyně1
....vnímám životní sílu v Tvých verších....buben mluví jako srdce....
hluboké tóny....vibrace života,ty z podstaty....nezničitelné....jen
proměnlivé.....srozumitelné těm,co umí naslouchat.....přiložit ucho
k životu.....Ji.
02.02.2014 17:58:12 | jitoush