Nelituj II.
Anotace: Nelituj,prosím, nikdy nelituj.
Nelituj dne,
ba ani hodiny,
nelituj žádné,
prožité vteřiny.
Nelituj času,
který ti běží,
dohonit nelze,
rozdýchat stěží.
Nelituj lásky,
té poběhlice,
kvůli níž si
prošlapal střevíce.
Nelituj bolesti,
života koření,
jednou se nakonec,
ve štěstí promění.
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, zelená víla
Komentáře (3)
Komentujících (3)