Poušť
Už znám jen pustá slova
Vyprahlá citem
Poušť s minovým polem
A já tančím vprostřed toho zmaru
Kde krok táhne za smrtí
Tak udělej ten další
Nedechni se
A v poušti zaprší a ona rozkvete
Po stovkách let rozbují životem
A slunce nespálí
Jen zahřeje
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Putovatel, Jin&Jang, zelená víla, enigman, jitoush, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)