Anotace: mantra pro mě
V nekonečnu života
kde jsem i já
je vše dokonalé
celé a úplné
mé tělo je můj přítel
každá buňka ví
poslouchám co mi říká
co mi radí vždy platí
jsem v bezpečí a chráněná
v mém světě je vše v pořádku
a já se cítím dobře
vděčná
spokojená
přijímající...