z miliardy jediného
z miliardy
nalézt
jediného člověka
který miluje
který neříká
co udělal by
jenom mít tu moc
cožpak chci tak moc
z miliardy
nalézt člověka
který neutíká
každý den staví most
a věří
že po něm každý z nás
jednou půjdeme vstříc
do světa
který neseme si v sobě
v nás
ten předobraz ráje
kde otevřené srdce není tajemstvím
ale vším
kde láska zraje
amen
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: jenmravenec, Akrij8, enigman, básněnka, Jana B., fijalka, Amonasr, Truckle, jitoush, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)