Pirueta tance můry
obtisknutá v tváři svíce,
hořím knotem vzpomínek,
vůně citronové kůry
uzamčená do světnice,
letmý vánek, polibek.
Stále dýchám, polykám tmu,
rozpíná se po křídlech,
zapomenuté světlo spí,
ponechán napospas nesmírnu,
hledám tě v dešti, ve slovech,
která již nikdo nespasí.
Cítím jak kveteš v mé blízkosti
poskládaná z peří,
kus mého srdce tvoříš ty
sbohem je vlaštovka bolesti,
jitro když snídávám věřím,
na tvoje jarní návraty.
Víra je z křídel létavic
naděje z lučních květů se sbírá,
rány prý zhojí rosa
prázdnota prostor bez hranic,
láska ta neumírá,
po růžích chodí bosá.
Hladí i bodá u srdce
Ty máš prostě pro verše cit...moc hezky napsané. Ve smutném hábitu, a proniká hluboko, ostatně je odrazem pocitů, to je znát.
Pěkný večer a lepší (méně bolestné)zítřky.
RM.
10.03.2014 23:03:46 | Robin Marnolli
Děkuji Ti, Robine, moc si vážím toho, cos napsal. Krásné zítřky i Tobě, příteli.
11.03.2014 00:36:04 | Akrij8
...Krásná poezie.....láska ta neumírá....po růžích chodí bosá....jen láska
může kráčet i po trnech a nezraní se......Ji.
10.03.2014 17:01:54 | jitoush