Pre mamu
Anotace: V tichosti spisovať myšlienky, čo zaženú zlých duchov. Tajomstvo boľavých hláv,...
V tichosti spisovať myšlienky,
čo zaženú zlých duchov.
Tajomstvo boľavých hláv,
plač, smiech a potoky správ.
Sto krát ohraná pesnička,
čo mám robiť mamička?
Ohnutá stránka časopisu
a kaiserka s maslom.
Ruka trčí z autobusu.
S úsmevom ohliadnuť sa,
za tým čo bolo, a je.
Nič nie je tak dôležité a veľké,
ako, mami, ďakujem Ti veľmi pekne.
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)