...
Anotace: znám jednu píseń
znám jednu píseń
každý z vás
ji bude znát
je v ní tísně
prstoklad
zní ozvěnou
širých plání
bystřinou
náhlých
odříkání
nálezů a ztrát
znám jednu píseň
každý z vás
ji bude znát
hýčkat na svých prsou
milovat
všem náleží
a ničí není
ve volnosti
ve zrození
zaslechnete
zdvih i pád
znám jednu píseń
učím se jí
těm čistým tónům
rozechvění
v míru
tiše
naslouchat
Přečteno 394x
Tipy 15
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Jana B., Amonasr, Bakchus, enigman, střelkyně1, Sýkorka07, jitoush, hanele m., básněnka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)