Anotace: Ne vždy za to může i druhá strana.
Ne! má milá
není příčinnou
má vina.
Mé já je mimo
jsi v tom sama
popíjíme limo
ty ne, s náma
Mykáme si spolu
hraješ hlavní roli
přechod k srdci bolu
sám stojím si v poli
Pole vinné révy
opijáty lidské mysli
nula indické sévy
jak hluboko jsme klesli
Nechápu proč,
proč jsi musela
teď světe zas vkroč
aby ses dusila
Sežer si svou vinu
sežerou Tě následky
konec leží v splínu
končí i Tvé zápletky