tiší dostanou zemi
chtěla bych rozumět
dnešnímu světu
však nemohu za to
pro poetu
není radno
ve frontě
v zástupu
stát
stádo se rozprchlo
nemá pastýře
spase nač přijde
nežije ve víře
v daný řád
selský rozume
kde tobě je konec
ode zdi ke zdi
vyzvání zvonec
ještě to není
umíráček
pár snílků věří
chtějí se prát
zo to, co v člověku
skryto jest
v mravní ideál
lásku a čest
má to však jeden
malý háček
nedřímou v rukách
hole
nekřičí
na návrší
jsou pokorní
plaší
a tiší
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, sluníčko sedmitečné, Luky-33, jitoush, Inna M., básněnka, Amonasr, Gabriela Green
Komentáře (5)
Komentujících (5)