Věřte si Češi
Anotace: Chvilkove poblouzneni ve fabrice
Je to pravda, nebo neni?
Ze se tu neco vazne meni.
V tomhle statu v tehle zemi, vyjebavat s nami vsemi.
Chteli by ti panove,
kteri meni jedny saty za nove.
Kradou tam nahore
a my delat nic nemuzem.
Exekuce, dane,
seru vam tu na ne.
Jen oskubat nas jako zver.
Tak uz cechu konej, tak si ver!
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Gabriela Green, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)