Anotace: ...
pripravím si k posteli papučea keď mi budú zvoniťobuj si ich
láskaa prejdi sa v nichčo i len dva metre
potom pochopíš
hezké sdělení
11.04.2014 20:14:52 | banana
Tenhle text jsem moc ráda četla, vyvolal mi úsměv v duši
11.04.2014 19:54:13 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?