Anotace: to ce se děje běžně...
Jsou to takové osobní pravdy, polopravdy a čtvrtpravdy. Proč polo a čtvrt? Každý to přece jen chápe a prožívá trochu jinak... co tedy? Obsah je pravdivý, ale nedonutil mne k přemýšlení, protože jsou to pravdy již milonkráte napsané. Nic nového. Dílo se spíš dá chápat jako báseň v próze (protože má i rytmické nedostatky a některé rýmy taky nejsou na nějaké áchání...), tomu zase ale neodpovídá frázování.
Takže závěr: fajn, že píšeš. Víš zřejmě o čem a co psát. Teď ještě přijít na to JAK psát. Rozhodně to však nevzdávej...
11.04.2014 20:21:32 | aravara