zas ráno...
díváš se na cizí strop
vzpomínáš která, kdy a proč
teď náhle sám s vůní ženy
myšlenky na snídani
se ti rozpouští mezi řádky
musím, měl bych
a jízdní řády
brzy....
a pěšky?
to raděj přehoď veksl
na druhý bok
nečekej na přípoje,
které stejně nejedou
a když už -
tak nikde nestaví
možná, že ještě tak...
třeba...
snad