Velikonoce se blíží

Velikonoce se blíží

Anotace: Děvčata, těšíte se?

Velikonoce se blíží,
ženy vejce malují,
šimrání už cítí v kříži,
přesto se však radují.

Za ta vejce malovaná,
bude ruka laskavá,
každá žena milovaná,
ví, že je to zábava.
Autor Psavec, 18.04.2014
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, Květka Š., Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel