Anotace: ...
když se na tebe dívám, je mi jasný
že rizoto bude dneska zase slaný
nikomu z nás nebude chutnat
a doufám, že to chápeš, mami
stačí mi jeden pohled do tvých očí
a jsem malá holka, co má strach
že doma zase nebyla dost hodná
a přitom... tvůj další existeční krach
nemá nic společnýho s nikým z nás
jde jenom o tebe, tak jako vždycky
a že my - tvoje dcery - jsme zas ze hry
vedle tvé bolesti jenom nicky
občas žijeme s úspěchem a občas s něúspěchem...
jen si říkám, proč máš stále strach, žes nebyla doma dost hodná...
20.04.2014 22:25:04 | básněnka
...mám dceru v Tvém věku,tudíž jsem maminka.Taky jsem podrobována
kritice.....A přiznám se bez mučení...dělám chyby....nejsem ideální...
ale život není procházka v růžové zahradě....občas to drhne.....důležité
je to mít rád.....to Ti přeji.Ji.
19.04.2014 22:22:37 | jitoush
Když čtu takovou věc, vždy si přeju aby se jednalo o autorovu obrovskou fantazii...moc
19.04.2014 22:17:01 | poeta
...ale přece je to maminka ne? I když má svý chyby a někdy nejsou úplně malý
(nebo alespoň nejsou úplně malý v našich očích...)
19.04.2014 21:32:14 | Robin Marnolli