Pohlaď mě něžně
úsměvem svým,příteli můj,
laskavostí zaplaš tíseň
temných zákoutí.
Srdce v tepu začne vnímat
úděl svůj,
dokud železo je žhavé,kuj!
Cesta je nekonečné vynutí.
tady a teď...žij a lásku pij
22.04.2014 22:06:03 | básněnka
...žiju,žiju,žiju
nedočkavostí sebou šiju
co přinese nový den
co nového vyleze ven
kam doletí přání a touhy
zda vyčistí se kdejaké šmouhy
komu vykouzlím úsměv na tváři
co dobrého zítřek navaří......Ji./úsměv/
22.04.2014 22:14:50 | jitoush
Momentka, ale moc hezká. Zrovna teď něco takového ráda čtu. Díky za tvou jemnost Ji. :O)
22.04.2014 21:58:30 | Tichá meluzína