slovo
jediné slovo
má moc
jediné slovo hledáme
pohlazení úsměv
beze slov
činy skutky
konáme
řeka plyne tiše
rozlévá se v širou dál
bude-li kdy příště
s kým a nebo sám
jediné slovo
má moc
jediné slovo hledáme
jako by marnost nad marnost
přitom tak blízko je slýcháme
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: Pamína, jitoush, jenmravenec, básněnka, Amonasr, Aiury
Komentáře (4)
Komentujících (4)