Když ze sebe jiným dobré dáváš,
jako kdyby si sobě radost daroval.
Kdyby si snad nemoh dál,
kdyby si vrávoral,
zahraji ti píseň kouzelnou
tu,kterou i ty rád hráváš.
Budu nablízku,
kdyby si zkroušen zavolal.
Ty ze sebe také dobré dáváš,
zas vesele zazpíváš
píseň radostnou.
Tuším,že vzpomínkou v ústrety
mi chvátáš,
tiše notujíc tu známou píseň,
tu píseň z něhy utkanou.
Jíťo - ten přechodník není pro mužský rod...
29.04.2014 16:50:43 | aravara
....dík za nahlédnutí a připomínku,ale myslím,že to až tak nevadí.../úsměv/.
29.04.2014 21:05:01 | jitoush
normálně mám chuť se ptát, kterou píseň chceš mu hrát...
29.04.2014 01:14:05 | jenmravenec
....to je píseň přátelství...
ta píseň,co se nikdy neohraje
znám ji dávno,už od dětství
píseň k srdci,jak hudba z ráje.....A díky....Ji.
29.04.2014 21:09:08 | jitoush