vždy je to stejné
lze vůbec něčím
naplnit
tu prázdnou číš
tichem
neslyšíš
v kořenech praská lanoví
záblesk vzkříšení
tma jej nepohltila
němým otvírá ústa
slepí vidí
chromí tančí
vždy je to stejné
proč prostě jen neuvěříš?
v odevzdanosti
s rukama přibitýma na lůžku
s prsty ve vlastních ranách
potíš krev sebelítosti
vždy je to stejné
ty nevěřící tomáši
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Aiury, Amonasr, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)