Kýč z růží
Anotace: Někdy trvá zapomenout
Sedí žena u stolu
a svírá sklenku vína
vzpomíná jak byly spolu
jak kdysi s ním žila.
Ve váze má stále
svazek uschlých kytek
jak jí bylo blaze
tedˇtíží ji však smutek.
Ty růže ji daroval
tehdy asi z lásky
budoucnost s ní maloval
nakonec způsobil jen vrásky.
Trny dávno nepíchají
a kvítí se jen drolí
ještě kolem mašli mají
srdce stále bolí.
Ta omamná vůně?
I ta je dávno pryč.
Bolestí žena stůně
A z kytky zbyl jen kýč.
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, SmallGeorge, Bakchus
Komentáře (0)