v kořenoví
jsou procitnutí
která bolí
to když kůra
praská
v prach
se drolí
padá strom
co léta vzrůstal
sílil zrál
pevným zdál se
tak odhodlaným
větve
vstříc paprskům
z kterých dříve
mízu bral
nadešel čas
korunu sklonit
vlastních kořenů
se ptát...
pýcha vždy předchází
pád
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: Inna M., Aiury, jitoush, básněnka, Jort, Amonasr, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)