Závoj deště
pokryl tvář,
kapky stékají,
jak slzy na polštář.
Bolest je smyta,
krůpěj rosy
jemnou krásu nosí.
Rytmus ticha
oči schová,
radost zítřků
zrodí se nová.
Průniky do duše
proklouzne tiše,
uvnitř se usídlí,
odemkne hluboký svět.
Možná drobnost, ale velmi příjemná a pěkná drobnost :)
27.01.2015 21:30:04 | Lůca