mám ráda hloubku.. mezi tím vším vetchým, silná...leč co zakoření nesnadno se ničí... jo, mám ráda kořeny i ty , co je tvoří... vytváří... a že to někdy bolí, to nazakořenit...
17.05.2014 23:34:32 | zelená víla
Moc se mi líbí, i přes hluboký obsah působí jemně a nenásilně a pěkně graduje až k samotnému závěru... :-)
17.05.2014 19:48:39 | Amonasr
v kořenech bývá síla...láska i chlad
promodlit život
nebo spát?
...křič i vyj
jen tak se pozná, kdo ti stál u kolébky
ŽIJ...
17.05.2014 17:48:59 | básněnka
Máš černé myšlenky, Zdeni...? Ale básnička se Ti povedla, nepřestaň se drát za sluncem :-)
17.05.2014 16:13:39 | Pamína