píseň moře
moře se převalilo
skrze nás
z hlubiny vytryskl
mocný hlas
o lásce křičel
o zrození
o nové cestě
o smíření
v nás
slyšel jsi někdy píseň moře
sílu lásky
tíži hoře?
stál jsi na břehu
tichý
sám
běsnícím živlům
odevzdán?
v bezbrannosti
nalezl jsi sílu
ve splynutí
malou mořskou
vílu
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, básněnka, jitoush, poeta, Amonasr, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)