vzdálené přiblížení se
mezi kapkami
bez bot
snít o posteli pod střechou
na kterou hraje déšť
tu nejpříhodnější melodii
v posteli toužit
po dešti
a rozpáleném chodníku pod nohama
až někoho potkáte
zeptejte se na déšť
protože když prší je to o..
..blízkosti
po takové době
ukázat
kolik se jí dá
vložit na špičku jazyka
probudit..
pak nechat být
protože by to
možná
jednou
někoho bolelo
a malá amputace se hojí rychleji
až někoho potkáte
zeptejte se na déšť
protože když prší je to o..
..blízkosti
tenhle úsek je nej
19.05.2014 23:13:15 | Luky-33
amputace po takové době...déšť v nás vše zhojí...má rád světlo denní...děkuji za ni...z.
19.05.2014 09:12:06 | zdenka
to jo, ale amputovat zdravou končetinu je neetické, přece.
19.05.2014 00:18:38 | Slav Milo